23 Şubat 2012 Perşembe

Intouchables (Dokunulmazlar)

                                            
                                                

    Bazı insanlar vardır -ki bunlar sevgililer de olabilir, arkadaşlar da- hayatında oldukları ya da hayatının belli bir döneminde seninle oldukları için mutlusundur hatta şükredersin karşına çıktıkları için; bazıları da seni hep aşağı çekerler hep negatiftirler, her zaman bencil. Belli bir yaştan sonra insanlar hayatındaki dikenleri temizlemeye başlıyor. 'Kalan sağlar bizimdir.' felsefesini benimsiyor, inandığı yolda ilerlemeye devam ediyor.

Bu gece izlediğim ''Intouchables'' yani ''Dokunulmazlar'' da hayatımıza yeni giren birinin sana neler katabileceğini anlattığı keyifli bir film. Francois Cluzet'in Küçük Beyaz Yalanlar'daki oyunculuğu enfesti, bu filmde sadece başını oynatabilen bir aristokratı canlandırsa da Omar Sy'ın performansı ile kıyaslanamaz. Omar Sy'ın dişleri ve gülüşü de pek harikaydı hani :)

     Gerçek bir hikayeden uyarlanmış; zengin-fakir, fiziksel engelli- engelsiz, siyah-beyaz insanların da paylaşacak çok şey bulabileceklerini, paylaşmayı da geçelim keyifli zaman geçirebileceklerini anlatan naif bir film.

İyi Seyirler :)

                      

                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder